Pizza Hot програма за лојалност

Нарачајте пица од Pizza Hot Delivery и влезете во клубот на лојалност.

Со првата нарачана пица добивате магнет во вредност од 5% попуст кој може да го искористите при следната нарачка.

При следната нарачка ни го давате магнетот, добивате 5% попуст, а ние ви даваме и нов магнет, но сега во вредност од 10% попуст на следната нарачка.

При третата нарачка влегувате во клубот на лојални потрошувачи на Pizza Hot Delivery. Ни го давате магнетот, добивате 10% попуст на нарачката, а ние ви даваме нов магнет во вредност од 15% попуст за нарачка. Овој магнет може да го користите при секоја следна нарачка и останува во ваша сопственост ЗАСЕКОГАШ.